Via ons bedrijf ‘Los door het Bos’ verzorgen wij uiteenlopende activiteiten in de vrije natuur van De Maashorst. Het gaat onder andere om spannende GPS-tochten met extra opdrachten, zoals het vinden van verborgen goud, het oplossen van een moord of een ‘Wie is de mol’ variant. En met het hilarische ‘wc potdart’ kan iedereen darten! De tochten en activiteiten zijn zeer geschikt als familie- of bedrijfsuitje en er is ook een speciale tocht voor kinderen(feestjes). Kortom; ontdek je talenten en werk samen met je team, terwijl je ondertussen actief geniet van de prachtige natuur. De tochten worden verzorgd met koffie of thee. De activiteiten kunnen uitgebreid worden met iets lekkers van de Echte Bakker en/of een barbecue of buffet in onze zaal met overkapping.

In het hartje van de Maashorst beschikken wij ook over een bed and breakfast. ‘De Maashorst’ beschikt over drie kamers waar mensen na een mooie wandeling of leuke activiteit in de natuur kunnen genieten van een ontspannen nachtrust en een goed ontbijt.

Wij ontvangen jullie graag op onze prachtige locatie in Nistelrode.

Los door het Bos
Contactpersoon: René Timmers
Palmenweg 5
5388 SG Nistelrode
06-22509314
info@losdoorhetbos.nl
www.losdoorhetbos.nl

Los door het Bos verzorgt uiteenlopende activiteiten in de vrije natuur van De Maashorst.

Social Media

René Timmers

Wij zijn René en Chantal Timmers en wonen samen met onze twee zonen in het gezellige dorpje Nistelrode. Mijn ouders wonen in de bossen van natuurgebied De Maashorst, waar ik ook ben opgegroeid. Het is altijd een droom van mij geweest om ‘iets’ in de natuur en de omgeving van De Maashorst te gaan doen. Sinds 2007 zijn we met ‘Los door het bos’ gestart en kunnen wij in het hartje van de Maashorst ook anderen laten genieten van het mooie landschap en het bosrijke gebied.