In een gezellige entourage is de permanente expositie van Georges zijn eigen kunstwerken te bewonderen. Tekeningen, schilderijen en beelden die tot je verbeelding spreken. Verrassende vormen en kleuren. Je komt ogen te kort om alle details te zien. Ook is er regelmatig een expositie van een collega-kunstenaar.

KIJK ( Koffie, IJs en Kunst )
Contactpersoon: Georges de Groot
Puttelaar 1
5411 BE Zeeland
06-48467454
info@georgesdegroot.nl
www.kijkinzeeland.nl

Drink de echte koffie, proef het verrukkelijke ijs en kijk naar kunst

Georges de Groot

Social Media
Social Media

Georges de Groot is 42 jaar, heeft een vrouw en drie kinderen. Kunst is datgene dat de meeste tijd van hem vraagt, buiten zijn werk om.

Georges: “Zeven maanden geleden ben ik uit pure passie mijn bedrijf begonnen. Het allermooiste aan mijn taak als ondernemer vind ik dat ik mijn hart kan volgen. Mijn favoriete vakantiebestemming is Zuid-Amerika.” Verder wil Georges nog graag kwijt dat KIJK staat voor kwaliteit en vriendelijkheid.