Meer dan 100% klanttevredenheid. Daar gaat Jumbo Eijsermans in Zeeland voor, tegen de laagste prijs en met de beste service. Daar draait het bij Jumbo Eijsermans om, iedere dag weer. En ze zeggen het niet alleen, ze garanderen het ook met de zeven Zekerheden; Euro’s goedkoper, service met ’n glimlach, voor ál je boodschappen, vers is ook écht vers, vlot winkelen, niet tevreden? Geld terug en tenslotte; al je wensen staan centraal. Jumbo Eijsermans biedt een formule die verder gaat in een winkel die álles voor elkaar heeft. De allerbeste service, het grootste en allerbeste assortiment en de allerlaagste prijs.

Op alle vlakken wil Jumbo Eijsermans haar klanten het beste bieden. Gegarandeerd en zonder ook maar één compromis te hoeven doen. Zo maakt Jumbo Eijsermans van klanten echte fans. Vanuit de overtuiging dat het altijd beter, anders en goedkoper kan, heeft Jumbo Eijsermans de drive om verder te gaan waar anderen stoppen. Daarom bouwt Jumbo Eijsermans continu aan een ondernemende, solide en betrokken organisatie die gefocust is op de klant en die klaar is voor de toekomst.

Jumbo Eijsermans
Contactpersoon: John Eijsermans
Kerkstraat 47
5411 EA Zeeland
john.eijsermans@jumbo.com
www.jumbo.com

Jumbo Eijsermans maakt van klanten echte fans

John en Mira Eijsermans

Social Media
Social Media