Anja en Henk hebben in 2002 Hullie Speelboerderij in Uden opgericht. Nadat ze jaren met veel liefde varkens hebben gehouden zijn ze toch gestopt met hun varkensbedrijf en hebben de beslissing genomen om een thematische speelboerderij op te zetten. Zij hadden zelf in die tijd vier kinderen in de leeftijd van de doelgroep en zodoende werden zij goed door hen geadviseerd. Hullie Speelboerderij is een combinatie van het lekker laten spelen van kinderen, zowel binnen als buiten, en het heerlijk laten genieten van volwassenen.

Het is het ideale dagje uit voor gezinnen met kinderen tot en met 12 jaar. Er zijn vele binnen-speeltoestellen, maar ook buiten is er van alles te doen. Vanaf het terras kun je als ouders uitkijken op de spelende kinderen in de buitenspeeltuin. Dé locatie voor een heerlijk dagje uit, kinderfeestje, schoolreisje of familiedag. Voor de ouders is er een gezellige zitruimte met open haard, recente tijdschriften en gratis wifi. Hullie keuken staat bekend als zeer goed. Dit gecombineerd met een heerlijk speciaal biertje of een huiswijn en je dag kan niet meer stuk.

Hullie Speelboerderij
Contactpersonen: Henk en Anja van den Broek
Canadasweg 3a
5406 TS Uden
0413-257534
info@hullie.nl
www.hullie.nl

Hullie is HET dagje uit voor het hele gezin

Social Media
Social Media

Henk en Anja van den Broek

Anja en Henk van den Broek, beide geboren in 1962, zijn de trotse eigenaren van Hullie in Uden waar je lekker kunt spelen en heerlijk kunt eten. Henk en Anja hebben vier kinderen: Eva (1995), Jur (1997), Sil (1998) en Bas (2001), die allen nog studeren, maar wel werkzaam zijn in het bedrijf. In hun vrije tijd gaan Anja en Henk graag samen met de kids op stap door Europa met de camper maar nemen hen ook mee naar festivals en concerten.

Kernwoorden: U2 | ’t Stulpke | Canada | FC de Rakt | Bernhoven ziekenhuis | Rolling Stones | Pinkpop | Spellekes | DWDD | Cruijff | Sauna | Ondernemen | Canarische eilanden | Coldplay |