De moderne hotelkamers van Hotel Arrows Uden zijn uitgerust met alle luxe en comfort. Bovendien biedt Arrows Hotel Uden je ook fitness- en welnessfaciliteiten, een sfeervolle bar en lounge en vele extra’s, zoals gratis WIFI. Hotel Arrows Uden-Veghel is gevestigd in het bruisende centrum van Uden en omringd door vele culinaire restaurants op loopafstand. Een goed ontbijt is de basis voor een productieve dag. Reden te meer om er extra de tijd te nemen voor een heerlijk ontbijt bestaande uit zuivelproducten, muesli’s, diverse soorten vleeswaren, kaas en confituren.

Ook beschikt Hotel Arrows over een moderne fitnessruimte, waar je gebruik kunt maken van professionele cardio- en krachttrainingsapparatuur. Wie helemaal tot rust wil komen, kan gebruikmaken van de luxe wellnessruimte van Hotel Arrows. De mediterrane wellnessruimte is uitgerust met zwembad, sauna en stoomcabine. Ook vind je er vele extra’s, zoals ligbedden, tv en sterrenhemel. Je kunt bij Hotel Arrows gratis parkeren voor de deur en daarnaast biedt Hotel Arrows een parkeergarage waar je je auto kunt parkeren.  Laat je ook eens verrassen door de arrangementen die Hotel Arrows biedt.

Hotel Arrows
Sint Janstraat 14
5401 BB Uden
0413-268555
info@hotelarrows.com
www.hotelarrows.com

Samen sterk

Social Media
Social Media

Bob Pijls

Bob is 31 jaar jong en vrijgezel. Hij heeft Hotel Arrows overgenomen van zijn vader, het is echt een familiebedrijf. Bob vindt de uitdaging om elke dag weer opnieuw te vernieuwen zijn grootste uitdaging. Mocht je Bob een keer niet in Hotel Arrows aantreffen heb je grote kans dat hij op zijn favoriete vakantiebestemming is; Ibiza!