Een gezellig café in het centrum van het dorp Zeeland, waar regelmatig bandjes optreden en waar je kunt eten en drinken in een ongedwongen sfeer. Dat is herberg d’n Brouwer, gesitueerd in een prachtig monumentaal pand dat ’s avonds mooi uitgelicht is. De ideale plek voor een smakelijke hap eten met een goed glas drinken. Elke donderdag is het druk tijdens de spareribsavond. Door de speciale bereidingswijze en de lekkere marinade vindt het vlees gretig aftrek.

Daarnaast is de horecagelegenheid een walhalla voor bierliefhebbers met om en nabij 180 verschillende soorten van het gerstenat. De prijs-kwaliteitsverhouding is prima in orde. De koks van d’n Brouwer werken met streekproducten die rechtstreeks uit Zeeland komen; alles is supervers is en niks komt hier uit een pakje. De trots van D’n Brouwer is het grote assortiment speciaalbiertjes. Heel veel mensen  komen naar dit café om speciaalbier te proeven; ze hebben er daar altijd zes op tap en daarnaast nog zo’n honderdtachtig verschillende soorten op fles.

Herberg D’n Brouwer
Contactpersoon: Rob Neijts
Kerkstraat 62a
5411 BC Zeeland
0486-450886
info@herbergdenbrouwer.nl
www.herbergdenbrouwer.nl

Eten, drinken, slapen en meer….

Social Media

Eigenaar: Rob Neijts