Welkom bij groepsaccommodatie de Mineursberg! De Mineursberg is een groepsaccommodatie in de Reekse bossen. De accommodatie bestaat uit drie bungalows, een terras, tafeltennistafel, kunstgras voetbalveld, een beachvolleybalveld, schommels en een glijbaan, een kampvuurkuil en 2,5 hectare eigen bos. Groepsaccommodatie de Mineursberg bestaat uit drie, bij elkaar gelegen bungalows, een terras, tafeltennistafel, kunstgras voetbalveld en een kampvuurkuil. Dit alles op 25.000 m2 eigen bos, onderdeel van een natuurgebied van ca 100 ha.

Tussen de bungalows in ligt een omheind kunstgras voetbalveld met verlichting. Ook is er een tafeltennistafel en een speeltoestel voor kinderen. Het grote terras ligt onder een enorme eik. Hier kunt u heerlijk genieten van de prachtige natuur die de Mineursberg biedt. En wat dacht u van een avondje bij een gezellig kampvuur, dat mag dus ook! Hoewel uw kinderen waarschijnlijk niet weg te slaan zijn van het terrein, waar zij naar hartenlust kunnen boompje klimmen, hutten bouwen, voetballen of verstoppertje spelen in uw eigen bos, zijn er in de directe omgeving nog tal van bezienswaardigheden.

Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de paardenmelkerij op nog geen kilometer afstand.

Groepsaccommodatie de Mineursberg
Contactpersoon: Peter Swinkels
Kamplaan 1
5375 KP Reek
06-28163535
info@demineursberg.nl
www.demineursberg.nl

Privacy is gegarandeerd: geniet ongestoord van de bosrijke omgeving

Social Media

Eigenaar: Peter Swinkels