Midden in de Reekse bossen staan zes boomhutten waarin je naar hartenlust kunt klimmen, spelen én slapen. Elke boomhut is ingericht met vier eenpersoonsbedden en beschikt over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Tussen de boomhutten bevinden zich het terras, de vuurkuil en een spannende, ondergrondse centrale ruimte waar je met de hele groep kunt eten en ontspannen. Ook is hier een extra tweepersoonsslaapkamer ingericht, speciaal voor diegenen die liever met beide benen op de grond blijven.

De keuken is uitgerust om voor een grote groep te koken en is voorzien van een fornuis met oven, een magnetron, vaatwassers, een spoelbak, koelkasten, een koffiezetapparaat, een waterkoker, potten en pannen en servies, glaswerk en bestek. De ruime woonkamer is sfeervol ingericht. Hier kun je met de hele groep eten, spelletjes doen of gezellig zitten rond de houtkachel. In het ‘bruin café’ kun je zelf achter de bar staan en genieten van een drankje. Ergens in de accommodatie is een geheime kamer. Kun jij hem vinden? De kinderen kunnen naar hartelust boompje klimmen, hutten bouwen, voetballen en verstoppertje spelen op het terrein of in jullie eigen bos.

Groepsaccommodatie Avontyr
Contactpersonen: Peter en Saskia Swinkels
Kamplaan 1a
5375 KP Reek
06-28163535
info@avontyr.nl
www.avontyr.nl

Door de ligging in de bossen en omdat er maar aan een groep tegelijk wordt verhuurd is privacy gegarandeerd.

Social Media

Peter en Saskia Swinkels