In het mooie Brabantse dorpje Herpen, in een omgeving van prachtige natuurgebieden en slaperige kerkdorpjes, vindt u Gastenverblijf Het Voorhuis. Het is de perfecte plek om met uw gezin, uw familie of een kleine groep (tot acht personen) tot rust te komen of juist heel actief te zijn. Gastenverblijf Het Voorhuis combineert alles wat u nodig heeft voor een korte of langere vakantie. Binnen zijn er authentieke kamers in een huiselijke sfeer en ontbreekt het u aan niets. Buiten kunt u genieten van onze trots: de tuin. Een lust om te zien, te ruiken en te proeven.

Een bezoeker noemde het ooit ‘Klein Toscane’ en dat is niet voor niets. Als u in onze tuin, bij ondergaande zon, met uitzicht over de akkers, aan een lange tafel geniet van uw diner, waant u zich in Italië.Ons vakantiehuis is uitermate geschikt voor paardenliefhebbers. We beschikken over twee stallen, een wei en een inrijbak. Vanaf ons erf kunt u meteen starten met een mooie bos- of buitenrit. Ook liefhebbers van wandelen en fietsen vinden in de uitstrekte oerbossen, op de hei en tussen de vennen alles wat ze zoeken.

Gastenverblijf Het Voorhuis
Contactpersoon: Tom van Leeuwen
Erfdijk 20
5373 KV Herpen
06-22822934
info@gastenverblijfhetvoorhuis.nl
www.gastenverblijfhetvoorhuis.nl

Natuurlijk, Sfeervol, Genieten.

Social Media

Tom en Thea van Leeuwen