Eetcafé ’t Pumpke, lekker Brabants lekker Bourgondisch. Dit eetcafé is een begrip in de regio. Gelegen in het gezellige en sfeervolle dorpshart van Nistelrode is ’t Pumpke een uitvalsbasis voor vele fietsers en wandelaars op ontdekkingstocht door De Maashorst. Eetcafé ’t Pumpke staat voor onvervalst genieten. Eerlijk, zonder al teveel franje. Gebruikmakend van eersteklas streekgerechten, aangevuld met culinaire klassiekers naar wens van onze trouwe klanten. Eetcafé ’t Pumpke is ook dé plek voor je vergadering of bijeenkomst.

Het café beschikt over een sfeervolle zaal met beamer die plaats biedt aan maximaal 20 personen. Bovendien kan je ook, bij aangenaam weer, beschikken over een balkonterras. Voor iedere gelegenheid een geschikte ruimte. Alle facetten voor een effectieve vergadering zijn aanwezig. Je vergadering met koffie, fris, lunch, of diner; alles is mogelijk. Eetcafé ’t Pumpke heet je van harte welkom om in huiselijke sfeer te genieten van haar uitgebreide kaarten! Zoals u van ’t Pumpke gewend bent, krijgt u ook op het sfeervolle, eventueel verwarmde terras heerlijke gerechten voorgeschoteld.

Ook voor familie-uitjes ben je bij ’t Pumpke op het juiste adres.

Eetcafé ‘t Pumpke
Raadhuisplein 7
5388 GM Nistelrode
0412-612 956
info@eetcafetpumpke.nl
www.eetcafetpumpke.nl

Lekker Brabants, Lekker Bourgondisch

Social Media

Ron de Lorijn