Uitgelicht Pannekoekenbakker

Gelegen aan de zuidelijke rand van Zeeland en pal tegenover De Maashorst, ligt restaurant ‘De Pannekoekenbakker’. Ideaal voor een recreatief en ontspannend middagje uit, midden in de natuur. Wat is er lekkerder om, na een ontspannende fietstocht of heerlijk wandeling, bij terugkomst te genieten van een heerlijke pannenkoek  met een kopje koffie of een glaasje fris. Daarvoor kan je niet alleen terecht in het restaurant, maar ook op het fraaie terras, dat plaats biedt aan 150 personen,  worden er in de zomermaanden de lekkerste spijzen geserveerd.

Het interieur van de Pannekoekenbakker doet oud Hollands aan en heeft een prachtige ‘Anton Pieck’ inrichting met trollenput en muurschilderingen. Nostalgie, gezelligheid en sfeer worden verdeeld over verschillende ruimtes zoals de grote zaal, de serre, de tuinkamer, het speelgoedwinkeltje en het overdekte terras die gezamenlijk plaats bieden aan 200 personen. Nieuw bij de Pannekoekenbakker is het Smulbos. Naast de lekkere pannenkoeken, die zelfs ook af te halen zijn, de speeltuin en de smulmunten maakt het smulbos het avontuur bij de Pannekoekenbakker compleet!

De Pannekoekenbakker
Contactpersoon: Jolanda van der Linden
Udenseweg 31
5411 SB Zeeland
0486-452014
infozeeland@pannekoekenbakker.nl
www.pannekoekenbakker.nl

Genieten van een heerlijke pannenkoek met een kopje koffie of een glaasje fris

Social Media

Eigenaar: Jolanda van der Linden