De Mastworp fietsverhuur Uden zit aan de rand van natuurgebied De Maashorst op het terrein van Hotel De Vrije Teugel. De Mastworp is direct gelegen aan het wandel- en fietsroutenetwerk en ook is hier de start van de ATB-route Uden. Veel route-informatie is binnen te verkrijgen en uiteraard helpen de medewerkers van De Mastworp je graag met het uitstippelen van een leuke fietstocht door de omgeving. De Mastworp verhuurt fietsen, tandems, e-bikes , mountainbikes, fatbikes, racefietsen en ligfietsen. Na een paar jaar werkzaam te zijn geweest in de buitensport, in de Ardennen en Nederland,  heeft eigenaar Walter Pepers- liefhebber van natuurgebied De Maashorst en ambassadeur van het landschap sinds 2012 – , de stap gemaakt om in 1999 iets voor zichzelf te beginnen.

Zijn buitensportbedrijf is na tien jaar omgetoverd tot een volwaardig fietsverhuurbedrijf in Uden en omgeving. Ook verzorgt de Mastworp fietsverhuur op locatie! Daarnaast beschikt de Mastworp ook nog over een survivalbaan met tien soort touwbruggen over een vijver, een stormbaan met acht klim- en klautertoestellen, een tokkelbaan, een slackline en een boulderwand.

De Mastworp fietsverhuur en buitensport
Bedafseweg 22
5406 TM Uden
06-51247805
info@mastworp.nl
www.mastworp.nl

De Mastworp fietsverhuur & buitensport

Social media

Walter Pepers

Walter Pepers is geboren in 1973 en woonachtig in Uden met Janneke, Pepijn en Fenna. Zijn hobby’s zijn mountainbiken, snowboarden en lekker met de hond door de bossen wandelen doet hij ook erg graag.