Op zoek naar een bijzondere kookstudio in Uden? In de sfeervolle kookstudio’s organiseert Kookstudio De Hengstheuvel kookworkshops voor groepen vanaf ongeveer 12 personen. Of je nu een inspirerende omgeving zoekt voor de afsluiting van een intensief dagprogramma of gezellig samen met vrienden, familie of onder professionele begeleiding wil koken; Kookstudio De Hengstheuvel biedt voor ieder wat wils. Een workshop van feestelijke miniatuurgerechten zoals tapas en amuses of liever gezellig samen een menu bereiden.

Onder het genot van een hapje en een drankje met dagverse producten, mooie wijnen, een bevlogen chef-kok en een gezellige gastvrouw/-heer de meest fantastische gerechten bereiden. Of liever lekker basic koken. Geen ingewikkelde recepturen en gebruikmakend van dagverse producten die ook in de supermarkt te krijgen zijn. Samen met de chef-kok op een eenvoudige wijze met pure producten de allerlekkerste gerechten maken. De keuze is aan jou! Kookstudio De Hengstheuvel is onderverdeeld in meerdere groepen van ± 20 hobby-koks. De kookgroepen koken éénmaal per maand op een vaste avond. Het menu wisselt iedere maand en bestaat uit vijf gangen.

Kookstudio de Hengstheuvel
Contactpersonen: Ed en Judith Bevers
Hengstheuvelweg 3
5406 VC Uden
0413-263746
info@dehengstheuvel.nl
www.dehengstheuvel.nl

Kookstudio De Hengstheuvel biedt voor ieder wat wils

Social Media

Eigenaren: Ed en Judith Bevers