Heerlijk tot rust komen of juist een heel actieve vakantie? Midden in de prachtige natuur van natuurgebied de Maashorst vind je alles wat je zoekt. Bij de Heische Tip kan je zelfs kamperen zonder je eigen tent of caravan mee te brengen. Een geheel ingerichte SafariLodge, Pod, trekkershut of chalet staat voor je klaar. Een heerlijke kampeerervaring. Stel je eens voor lekker zittend op een tuinstoel met een kopje koffie. Een van de trekpleisters op de Heische Tip is het prachtige terras. Het terras is gelegen aan onze recreatieplas en geeft dus een uniek uitzicht. Natuurlijk serveren wij hier de lekkerste gerechten voor lunch en diner.

Onze taveerne biedt gezelligheid voor iedereen. Een avondje gezellig kletsen aan de bar, een potje darts of biljarts en soms zelfs een avond dansen is hier de orde van de dag. Door de “oud bruine” uitstraling waan je je in een heus café. Voor een snelle hap kan je gebruik maken van het  cafetaria. Gewoon een lekker frietje met een snack, of na het eten een ijsje; je vindt het hier allemaal.

Camping De Heische Tip
Contactpersoon: Mieke de Greeff
Straatsven 4
5411 RS Zeeland
0486-451458
info@heischetip.nl
www.heischetip.nl

Vakantie vieren, gezellig Brabants

Social Media

Eigenaar: Mieke de Greeff