De Heische Hoeve is een landelijk gelegen streekproductenboerderij met daarnaast 28 hotelkamers en aanbieder van vergaderarrangementen, bedrijfsuitjes en bruiloften. De food-designers van De Heische Hoeve hebben een lijn met eigen Maashorst-streekproducten ontwikkeld, waaronder de Maashorstkroket van De Heische Hoeve. Naast deze kroket wordt in onze eigen whiskystokerij, kersenboomgaard, wijngaard en een imkerij een uitgebreide lijn streekdelicatessen uit de Maashorst in eigen huis ontwikkeld. Naast 400 zonnepanelen en zonneboilers levert ook de eigen wijngaard via een warmtepomp energie aan het gebouw waardoor De Heische Hoeve volledig energie-neutraal is. De streekdelicatessen van de Heische Hoeve zijn in de betere boerderijwinkel en delicatessenzaak te koop, alsmede via de eigen webshop.

De Heische Hoeve
Heideweg 1a
5472 LC Loosbroek
0413-229153
info@heischehoeve.nl
www.heischehoeve.com

Het doel is om gasten te laten genieten van een unieke beleving op het platteland van Brabant.

Social Media
Social Media

Dennis Hurkmans & Ezra Leeger

De Heische Hoeve is het bedrijf van Dennis Hurkmans & Ezra Leeger. Deze echtelieden steken hun ziel en zaligheid in deze onderneming met als doel om hun gasten te laten genieten van een unieke beleving op het platteland van Brabant.