Luxe groepsaccommodaties voor kleine én grote groepen
De Buitenhorst is een luxe groepsaccommodatie die gelegen is in het buitengebied van Schaijk. De Buitenhorst bestaat uit vier accommodaties (De Bonte Koe, De Ontginning, De Bosrand en De Ouwe Stal) die grenzen aan het prachtige natuurgebied De Maashorst in Noord-Brabant.

Ieder verblijf heeft de beschikking over een buitenterras, sfeervolle woonkamer met open haard, ruime keuken voorzien van alle gemakken en slaapkamers met eigen badkamer. Bij grote groepen is het mogelijk om meerdere accommodaties met elkaar te koppelen of deze te laten beschikken over de hele groepsaccommodatie; ideaal voor een vakantie of familieweekend. Onze accommodatie is ook zeer geschikt voor zakelijke groepen. Deze bijzondere vergaderlocatie is voorzien van alle gemakken en mogelijkheden om een bijeenkomst vorm te geven, met of zonder overnachting!

Geniet van De Maashorst
Vanuit De Buitenhorst heeft u een prachtig uitzicht over het uitgestrekte Brabantse landschap rondom De Buitenhorst. Ervaar het zelf; u bent echt buiten op ‘de Schaijkse hei’.
De Buitenhorst ligt direct aan de rand van natuurgebied De Maashorst en is een ideaal vertrekpunt voor diverse activiteiten. Wandelroutes over het boerenland en mooie fietsroutes zijn in de directe omgeving te vinden maar u kunt bijvoorbeeld ook Ravenstein of Grave bezoeken. Mogelijkheden genoeg!

De Buitenhorst
Contactpersonen: Wim en Rianne Mathijssen
Franse baan 4
5374 RS Schaijk
0486-464686
info@debuitenhorst.nl
www.debuitenhorst.nl

De Buitenhorst is een ideaal vertrekpunt voor diverse activiteiten

Social Media
Social Media

Wim en Rianne Mathijssen

Wim en Rianne wonen samen met hun twee dochters in Schaijk. Naast hun dagelijkse werkzaamheden zijn ze betrokken bij hun omgeving en proberen daar waar mogelijk een steentje bij te dragen.

Het echtpaar is ooit begonnen met een bedrijf met vleesvarkens en melkkoeien; de onderneming was gevestigd direct tegen het natuurgebied De Maashorst. “Rond 2004 kregen we te maken met reconstructie en werden de mogelijkheden voor ons beperkt. We zijn toen gaan kijken naar andere mogelijkheden want we wilden absoluut niet weg van onze prachtige plek. We hebben er toen voor gekozen om de varkens weg te doen en daarvoor in de plaats een nieuwe luxe groepsaccommodatie te bouwen. We zijn in 2007 gestart met de bouw daarvan en De Buitenhorst is in juli 2008 geopend”, zo zeggen Wim en Rianne. Zij vinden de diversiteit van het werk en het feit dat je voor jezelf en je gezin werkt een mooi aspect. Ook het feit dat er veel verschillende gasten over de vloer komen vindt het ondernemende echtpaar bijzonder aan hun werk. Wim en Rianne: “We kunnen erg genieten als onze gasten het naar hun zin hebben. Daar willen we heel graag ons steentje aan bijdragen door een gastvrije ontvangst en een accommodatie die van alle gemakken voorzien is.”