De Brabantse Hoeve is een authentieke boerderij met sfeervolle hotelkamers, een stijlvolle vergaderruimte, gezellig koffiehuis en een fraai terras. Geheel in de stijl van honderd jaar geleden, maar voorzien van alle moderne gemakken. Daarnaast is de Brabantse Hoeve een officiële trouwlocatie van de gemeente Maashorst. Vele bruidsparen kiezen ervoor om in deze unieke sfeer elkaar het jawoord te geven. De boerensauna en jacuzzi met uitzicht op grazende paarden maken deze locatie extra bijzonder.

De Brabantse Hoeve is het hele jaar geopend en biedt ruimte aan zakenmensen, vriendengroepen, families, fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers. Beleef de sfeer en romantiek van vroeger in een unieke bedstee. Met een pispot en klompen naast het bed waan je je terug in de tijd. De badkamer is voorzien van een whirlpool; ideaal om lekker te ontspannen. De Brabantse Hoeve is een verrassende locatie met vele mogelijkheden om je gasten en collega’s in stijl te ontvangen. De combinatie van een landelijke omgeving, intieme ongedwongen sfeer en stijlvol ingerichte vertrekken maakt dit dé ontmoetingsplaats voor vergaderingen, brainstormsessies, bedrijfsworkshops, trainingen en teambuilding sessies.

De Brabantse Hoeve
Contactpersoon: Hugo van Zutphen
Zeelandsedijk 29
5408 SL Volkel
0413-275070
info@brabantsehoeve.nl
www.brabantsehoeve.nl

De  ontmoetingsplaats voor vergaderingen, brainstormsessies, bedrijfsworkshops, trainingen en teambuilding sessies.

Social Media

Hugo van Zutphen

Ik ben iemand die houdt van gezelligheid en gastvrijheid. Samen met mijn familie en vrienden ga ik graag leuke dingen doen; uit eten, speciaalbiertjes drinken en af en toe lekker op vakantie gaan.

Trots ben ik op de Brabantse Hoeve! Iedere dag geniet ik van alle mooie dingen en de gasten om mij heen.