Melkveebedrijf van Cleef bestaat sinds 1971. In 1990 is het bedrijf van vader en opa Harry op zoon Jan overgenomen. Momenteel zijn er op het bedrijf 150 zwartbonte koeien met een productie van 9.800 kg melk per koe per jaar. De koeien worden gemolken in een 28 stands melkcarrousel. Het land waar deze koeien op mogen grazen bestaat uit grasland en maisland.

In 2010 is het bedrijf uitgebreid met een ijssalon. Het ijs wordt bereid van melk en room van eigen koeien. Er worden uitsluitend natuurlijke ingrediënten gebruikt, en voor het sorbetijs wordt vers fruit gebruikt. Bij de ijssalon is een terras waar je kunt genieten van het ijs, een kopje koffie, thee of wat fris en je kunt er tevens de koeien bekijken. Het is ook mogelijk om bij de Cleefshoeve een authentieke ijskar te huren. Leuk voor feesten en evenementen. Ook worden er op het melkveebedrijf rondleidingen gegeven door zoon Rick met uitleg over de koeien, ijsbereiding en verschillende soorten ijs.

Cleefshoeve
Berkenvenseweg 2
5473 NN Heeswijk-Dinther
0413-229929
www.cleefshoeve.nl

Voor het boerderij-ijs worden uitsluitend natuurlijke ingrediënten gebruikt

Social Media

Rick en Marian van Cleef