De wind ruist door de bomen, de zon speelt met het water, paarden draven over de groene weide… de natuur laat zich van haar mooiste kanten zien. In Heesch, aan de rand van De Maashorst, is het bijzonder goed toeven in ons restaurant, in de serre of op het vierseizoenenterras. Bovendien is het gezelschap aangenaam: wandelaars en vakantiegangers, gezinnen en zakenmensen, stille genieters en ontspannen groepen. Allemaal laten ze de dag voor wat-ie is, om even bij te kletsen, gezellig iets te drinken, heerlijk te lunchen of uitgebreid te dineren. We zijn dagelijks geopend van 10.00 tot 23.00 uur.

Op zoek naar een locatie om iets te vieren, voor een zakelijke bijeenkomst of een samenzijn? Ons Proeflokaal is dé ideale ruimte. Kijk voor meer informatie op onze website.

Graag tot ziens bij ’t Bomenpark, culinaire toegangspoort tot de Maashorst.

Bomenpark: eten & drinken aan het water
Contactpersonen: Eric Rassaerts en Niels van de Kamp
Vorsselweg 3
5384 RW Heesch
0412-473074
info@bomenpark.nl
www.bomenpark.nl

Samen sterk

Social Media
Social Media

Eric Rassaerts en Niels van de Kamp

Eric en Niels zijn al jaren collega’s met een hart voor de horeca. Sinds 2012 zijn ze de eigenaren van ‘t Bomenpark. Ze staan voor kwaliteit en gezelligheid en geloven in de combinatie van horeca en recreatie in een prachtige omgeving. Met trots en vol passie runnen ze samen met hun toegewijde team ‘t Bomenpark, de culinaire toegangspoort tot natuurgebied De Maashorst.