Begin 2006 begon bij Jos en Anky het idee op te borrelen om vanaf hun boerderijlocatie in Herpen, aan de rand van de Maashorst, een solexverhuurbedrijf op te starten. Vanaf dat moment zijn ze solexen gaan verzamelen en restaureren. Stad en land hebben ze afgereden om deze collectie van oldtimers te verzamelen.

Een echte solex is dan ook niet nieuw te koop en krijg je ook niet zo maar mee van een vorige eigenaar. Bij de koop horen ook de nodige verhalen over eerdere trotse bezitters en herinneringen aan leuke tochten. Met een verzameling van meer dan 100 solexen en tandemsolexen heeft elke solex bij BoerenSolex zijn eigen verhaal. Al meteen vanaf het eerste jaar in 2007 hebben we naast veel belangstelling ook goede respons mogen ontvangen van tevreden gasten. Onze solextochten hebben dan ook echt alles.

Toeren over de Maasdijken aan de Maas met direct langs de route historische stadjes, een groot horeca aanbod, veerpontjes, jachthavens en natuurgebieden. Van een gezellig uitje met z’n tweetjes of solextochten met een compleet verzorgd dagvullend arrangement voor groepen tot 90 personen en meer!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden, bezoek dan onze website www.boerensolex.nl.

Boerensolex
Contactpersonen: Jos en Anky Ceelen
St. Sebastianusstraat 3
5373 AC Herpen
0486-416360 / 06-11266896
info@boerensolex.nl
www.boerensolex.nl

Van een gezellig uitje met z’n tweetjes of voor groepen tot 90 personen en meer!

Social Media
Social Media

Jos en Anky Ceelen

Jos en Anky Ceelen wonen in Herpen met hun zonen Tom en Joep op een boerderij aan de rand van het dorp. Ze genieten van de ruimte die wordt gebruikt voor akkerbouw en wat dieren, zoals pony’s, kippen, poezen en natuurlijk de hond Russel.

Naast het werk , waar de jongens ook regelmatig meehelpen, is er tijd voor recreëren in de natuur , wandelen en fietsen doen we graag. In hartje zomer worden we blij van kamperen. Tijdens de winterperiode gaan de solexen even op stal en is er tijd om naar de sneeuw te gaan.