Aan de rand van het natuurgebied De Maashorst, in het dorpje Zeeland, ligt boerderijcamping annex Bed & Breakfast De Kreitsberg. De Kreitsberg wordt gerund door vader Kees en dochter Willeke, die er samen voor zullen zorgen dat je kunt genieten van een onbezorgd verblijf. Op het terrein van de Kreitsberg vindt je onder meer ook een wijngaard, ezelstal en diverse fruitbomen. Wie het leuk vindt, kan een ezelwandeling maken of zelf fruit plukken. In de zomermaanden kun je ‘s avonds desgewenst bij het à la carte restaurant van nabijgelegen restaurant Het Witte Huis dineren.

Voor iedereen die van wandelen en fietsen houdt is B&B de Kreitsberg een ideale accommodatie. Bezoek het natuurgebied de Maashorst of neem een kijkje in Oss, Uden of de historische vestingstadjes Ravenstein en Grave. De Kreitsberg biedt o.a. de volgende faciliteiten: wijngaard, wijnproeverij, ezelstal, ezelwandelingen, campingplaatsen, tafeltennis en een trampoline. Alle kamers van B&B de Kreitsberg zijn recent gerenoveerd en voorzien van comfortabele bedden, wastafel en koffie- en theezetfaciliteiten. Naast handdoeken zijn op iedere kamer ook badjassen beschikbaar, die je tijdens je verblijf kunt gebruiken.

Boerderijcamping De Kreitsberg
Contactpersoon: Kees van de Broek
Kreitsberg 14a
5411 RH Zeeland
0486-454045
dekreitsberg@gmail.com
www.dekreitsberg.nl

Het doel is om er voor te zorgen dat je een leuke tijd hebt in de Bed & Breakfast, op de camping of tijdens een van de vele dagactiviteiten.

Social Media

Eigenaren: Kees, Astrid en Willeke

Kees, Astrid en Willeke zijn goede vrienden die samen De Kreitsberg tot een groot succes willen maken. Kees van den Broek is geboren in 1960 en woont in Zeeland. Hij heeft twee kinderen; een zoon en dochter. Zijn drie kleinkinderen zijn zijn grote trots. Hij is gefascineerd door alles wat groeit en bloeit en dieren, de natuur en koken boeien hem eeuwig. In 2010 is hij samen met zijn dochter Willeke gestart met de camping. Sinds 2016 maakt hij deel uit van het bestuur én is hij oprichter van het tweedaags evenement Van Boer tot Bord.

Astrid Verschuur is geboren in 1962 en woont in Chaam. Zij is werkzaam als cliëntbegeleider bij Visio in Breda. Haar hobby’s zijn kamperen en wandelingen in de natuur maken; het liefst met haar hond. Door het kamperen op De Kreitsberg is zij in contact gekomen met Kees en Willeke en hieruit is de samenwerking met hen ontstaan. “Kees en Willeke hebben al een mooi product op de kaart gezet en samen hebben we nog veel meer ideeën om dit uit te breiden, ik zie het als een mooie uitdaging om samen met hen deze ideeën te realiseren.”

Willeke van den Broek is geboren in 1986 en woont in Zeeland. Zij is werkzaam in Nijmegen bij Flexwerk, in de nachtzorg. Haar hobby’s zijn creatief bezig zijn en nieuwe dingen ontwerpen. Sinds 2010 is zij werkzaam bij De Kreitsberg waarin zij haar creativiteit kwijt kan.