Vanaf 2002 werd het idee uitgewerkt om in de omgeving van Herpen diverse actieve fietstochten te organiseren. Al snel bleek dat er ook veel vraag was naar andere tochten zoals wandeltochten of steptochten. Het verzorgen van actieve, avontuurlijke en hilarische wandel- en fietstochten voor families, kinderfeestjes, teambuilding, scholen, vriendengroepen is onze specialiteit. Of je nu met 2 of met 100 personen komt: wij staan voor je klaar.

De tochten zijn zonder begeleiding, maar wel met een duidelijke presentatie voor vertrek en een compleet verzorgd met materialen. Tevens verhuren wij een groot aantal soorten fietsen,  outdoormateriaal en GPS navigatie. Naast verhuur van fietsen verhuren we ook allerlei spel- en outdoormateriaal. Nieuw zijn de Entertainment spelshow Around the World in 30 games , Columbus Experience en onze stoere Walking Bicycles.

Ook is er een nieuwe mascotte die op sommige momenten ten tonelen komt om de dag af te sluiten of te beginnen. Origineel, stoer, laagdrempelig, voor jong en oud, avontuurlijk, creatief, leerzaam, uniek in Nederland tegen een betaalbare prijs; dat is Bike Adventure!

Bike Adventure
Contactpersonen: Twan Verboord
Koolwijksestraat 15
5373 KB Herpen
0412-404096
info@bikeadventure.nl
www.bikeadventure.nl

Origineel, stoer, laagdrempelig, voor jong en oud, avontuurlijk, creatief, leerzaam, uniek in Nederland tegen een betaalbare prijs; dat is Bike Adventure!

Social Media
Social Media

Twan Verboord

Twan woont in Herpen en naast het werk besteedt hij tijd aan sporten, reizen en genieten van de natuur. Een favoriete vakantiebestemmingen is de Filipijnen en Amerika.

Twan: “In 2001 heb ik zes weken gekookt op een vakantie voor alleengaande met diverse activiteiten. Ik had veel vrije tijd in die periode vandaar dat we een klein bedrijfje zijn begonnen in onze schuur in Ravenstein. Twee jaar later zijn de plannen uitgebreid op de Koolwijk, tegen de bossen van Herperduin aan.”
De gasten een fijne dag geven is de mooiste taak voor Twan.