Sinds 2010 biedt Beweeg en Leef op diverse leslocaties in Oss en in het natuurgebied de Maashorst activiteiten voor volwassenen in beweging & ontspanning. Behalve wekelijkse lesgroepen, ook individuele begeleiding en coaching van mensen met uiteenlopende klachten (mentaal of fysiek); stress, pijn, chronische aandoeningen, fysieke beperkingen, psychische klachten of rondom revalidatie, ziekte- of rouwproces.

Soms heeft iemand een paar goede gesprekken nodig of wat meer tools om beter te leren ontspannen of soms juist een duwtje in de rug om fysiek actiever te worden of bepaalde gewoontes te veranderen of om tot een gezonde(re) leefstijl te komen. Voor iedereen is er een passende aanpak op maat. Beweeg en Leef helpt om je balans, kracht (mentaal/fysiek), je (zelf)vertrouwen en de ontspanning terug te brengen of te behouden in je leven.

Nordic Walking, Groene Gym (bootcamp in het bos), Individuele buitentraining op maat, Wandelcoaching,
Mindfulnesstraining, Yoga, Meditatie, Shiatsu, Leefstijlbegeleiding. Groepslessen, workshops en individuele coaching, doorlopende cursussen of korte trajecten op maat.
Kijk op www.beweegenleef.nl voor het complete aanbod in Oss en in natuurgebied De Maashorst.

Beweeg en Leef
Centrum voor beweging, leefstijl en coaching met diverse leslocaties in Oss en in natuurgebied De Maashorst.

Bezoekadres
Praktijkruimte Beweeg en Leef
Contactpersoon: Ellen Korstanje
Ontmoetingscentrum Meteoor
Oude Litherweg 20
5346 RT Oss
06-41126286
info@beweegenleef.nl
www.beweegenleef.nl

Voor iedereen is er een passende aanpak op maat

Social Media

Ellen Korstanje

Ellen Korstanje is de drijvende kracht achter Beweeg en Leef en geeft al ruim 25 jaar les en coaching aan volwassenen. Als coach en mindfulnesstrainer is ze aangesloten bij VVM. Als sport- en yogadocente is Ellen gespecialiseerd in senioren, chronische aandoeningen (o.a. COPD, diabetes, reuma, Obesitas, et cetera) en zij is onder andere aangesloten bij de Hart & Vaatgroep waarvoor ze gediplomeerd is in het begeleiden van hart – en vaat patiënten na afloop van hun revalidatie.