Sinds 1 januari 2015 runnen Chiel en Betsie Timmers Den Achterhof, prachtig gelegen midden in het natuurgebied De Maashorst en de Bedafse Bergen. Eerder was dit onderkomen een hobby- en onderhoudsruimte voor diverse agrarische werktuigen, nu biedt het onderdak aan gasten. Leuk als je één nacht wilt doorbrengen bij ons, maar je kunt ook met vrienden/familie een weekend, midweek of een week bij ons boeken. Er zijn twee 2-persoonskamers met daarnaast een goed ingerichte keuken en een gezamenlijke ontbijt- en ontspanningsruimte. Via de tuindeuren kun je op het eigen terras genieten van de buitenlucht en de omgeving.

De kamers hebben een eigen badkamer, beschikking over televisie en gratis wifi en zijn elk ingericht met een boxspring, bestaande uit twee eenpersoonsbedden. In onze accommodatie kun je gebruik maken van de centrale eetruimte. Om na een wandel- of fietstocht lekker te kunnen ontspannen, hebben we een aparte zithoek ingericht. Er is een goed ingerichte keuken aanwezig met de nodige apparatuur. Fietsen kunnen onder een afdak waar ook een stopcontact aanwezig is voor e-bikes. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Den Achterhof
Contactpersonen: Chiel en Betsie Timmers
Raktweg 8
5406 TV Uden
0413-269484
info@denachterhof.nl
www.denachterhof.nl

Omdat er geen drempels zijn en brede deuren zijn de kamers geschikt voor mensen met een lichte handicap.

Social Media
Social Media

Chiel en Betsie Timmers

Wij zijn Betsie en Chiel Timmers en wonen vanaf 1978 samen op de Rakt. Chiel houdt zich na zijn pensionering thuis bezig met diverse hobby’s. Betsie is tijdens de crisis haar baan kwijt geraakt en wilde toch graag iets om handen hebben, wat aardig gelukt met de B&B!

Betsie en Chiel hebben drie kinderen, een dochter en twee zonen die allemaal inmiddels niet meer thuis wonen. Verder vinden zij het erg ontspannend om in de tuin bezig te zijn. “Uit onze eigen groente- en fruittuin proberen wij zoveel mogelijk te oogsten. Ook om in de B&B bij voorbeeld eigengemaakte jam te presenteren bij het ontbijt.

Wij genieten in onze vrije tijd ook graag van een wandeling in de natuur”, besluiten Betsie en Chiel.