RAVENSTEIN – Op zondag 16 december is er  weer een mooie Kerstwandeling , georganiseerd door het Toeristisch Informatiecentrum. Dit jaar is het voor de 12e keer.

De wandeling start tussen 12.00 – 13.00 uur, vanaf het Raadhuis in Ravenstein, daar kan men ook de route afhalen. Dit jaar gaat de wandeling via Huisseling-Overlangel-Neerloon en weer terug naar Ravenstein. In de kerken en in de kapel zingen diverse koren hun Kerstliederen en in de Garnizoenskerk geeft de harmonie OBK uit Ravenstein een Kerstconcert.

Na afloop is er op de Marktplaats een kleine Kerstmarkt met Glühwein, oliebollen en nog meer lekkers. In het Raadhuis geeft Noa Vlemmix, tijdens en na de wandelingeen demonstratie chocolade en bonbons maken.

Tijdens de wandeling is er gratis koffie en warme chocola in het parochiezaaltje van de kerk in Overlangel. De route is 9 km lang en voor diegenen, die dat te ver vinden of moeite hebben, de hele wandeling te lopen, rijdt de Buurtbus langs de route.

Dus: KOMT ALLEN TEZAMEN OP 16 DECEMBER IN RAVENSTEIN.

Toeristisch Informatiecentrum Ravenstein.