OSS – Op vrijdagavond 14 december is het kerstfeest op De Elzenhoek. Het terrein van de boerderij is helemaal in kerstsfeer en van 17.30u tot 19.30u is er van alles te beleven. llie ook? 🙂 Oh, en willen jullie ons helpen met delen? We vinden het leuk als zoveel mogelijk mensen ervan weten. Bedankt!

Geniet van sfeervolle live kerstmuziek en de gezellige lichtjes overal, warm je op bij een van de vuurkorven op het erf, wandel langs het levende kerstverhaal, rooster marshmallows en bak popcorn boven een vuurtje, ga mee met het verlichte ponykarritje, maak een mooie kerstknutsel voor thuis en geniet van winterse lekkernijen.

Volop kerstfeest
Voor jong en oud is er van alles te beleven tijdens het kerstfeest op De Elzenhoek. Op het erf kun je genieten van sfeervolle kerstliedjes van een live band. Boven grote vuurkorven mogen kinderen lekkere marshmallows roosteren en popcorn poffen en Osje loopt rond om met de kinderen op de foto te gaan. Ook mogen de kinderen een ritje maken op de ponykar die helemaal in kerstsfeer versierd is. Voor thuis kunnen de kinderen mooie kerstknutsels maken voor in de boom of  knutselen ze heerlijke wintertraktaties voor de vogels in de tuin.

Wandelen langs levend kerstverhaal
Evangelische gemeente CrOssPoint zorgt dit jaar voor een levend kerstverhaal. Met een kerstlichtje in de hand lopen kinderen over het terrein van de kinderboerderij langs alle karakters van het kerstverhaal. De herders, engelen, de herbergier, wijzen uit het oosten, Jozef en Maria; allemaal vertellen zij hun kant van het kerstverhaal. Uiteindelijk mogen de kinderen hun lichtje neerzetten bij het kindje Jezus in de levende kerststal.

Lekker warm
Bij de gezellige kramen op het erf kunnen bezoekers allerlei winterse lekkernijen krijgen, zoals een broodje hamburger of knakworst, warme chocolademelk, wafels met warme kersen en heerlijke soep.  Het kerstfeest en de meeste activiteiten zijn gratis. Voor sommige activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd.