Beste Maashorst Betrokken Ondernemers,

Op donderdag 29 november vindt de volgende ledenavond plaats en wel bij het Museum voor Religieuze Kunst in Uden. Ben jij er ook bij? In een informele sfeer gezellig bijkletsen met collega-betrokken ondernemers, netwerken en leren van elkaar.

Programma
19.30-20.00 uur Ontvangst
20.00-20.15 uur Voorstelrondje
20.15-21.00 uur Social media
21.00-21.45 uur Rondleiding door het museum
21.45-22.30 uur Borrel.

Mieke Langenhuizen van Social Monday
Deze ledenavond neemt Mieke ons mee in de wereld van de social media. Mieke is geboren en getogen in Nistelrode. Opgegroeid in een ondernemersgezin. Als kind bracht ze uren op haar pony door in het landschap van De Maashorst. Sinds 2007 begeeft Mieke zich op social media, eerst Hyves, later Facebook. Inmiddels zijn Instagram, Google en LinkedIn ook niet meer weg te denken uit haar leven.

Na haar HBO Social Media Expert heeft ze haar bedrijf Social Monday opgericht. Nu geeft ze social media trainingen aan bedrijven, en maakt hen wegwijs hoe zij dit het beste kunnen inzetten.
Tijdens de ledenavond zal ze ons leren hoe wij, als Maashorst-ondernemers, elkaar kunnen versterken.
www.socialmonday.nl

Rondleiding Museum
Na dit digitale inzicht gaan we cultuur snuiven met de vrijwilligers van MRK Uden. Na een flinke verbouwing is het museum één fraai geheel, klaar om publiek en passanten te verleiden. Met kunst of een abdijbiertje. De vrijwilligers zullen ons op enthousiaste wijze vertellen over het museum. Zij geven een rondleiding voor belangstellenden, waarbij het gedachtegoed gedeeld wordt.
www.museumvoorreligieuzekunst.nl

Actueel in het nieuws MRK Uden:
www.bd.nl/uden-veghel-e-o/nieuw-museum-mrk-uden-wil-lokken-en-verleiden~a51f6689

Graag vóór 26 november aan- of afmelden via info@maashorst-betrokken-ondernemers.nl.

Donderdag 29 november
19.30 – 22.30 uur
Museum voor Religieuze Kunst
Veghelsedijk 25
5401 PB Uden

Tot dan!

Namens het bestuur,
Twan, Thea, Aardt, Dinie en Rian.