We gaan samen naar de Margriet Fair 2018

Maashorst Betrokken Ondernemers op de Margriet Fair

De Maashorst is door de organisatie van de Margriet Winter Fair uitgenodigd om deel te nemen aan dit evenement. Een week lang mogen we de bezoekers laten ervaren wat het effect is van de natuur. En hoe stoer, spannend, ruw en divers dit natuurgebied is! Natuurlijk gaan wij vooral om de sfeer van het Maashorstgebied uit te dragen. Zo zullen ook de Maashorst Betrokken Ondernemers en hun diverse aanbod in beeld komen. Samen met VVV Noord-Oost Brabant, Wim Lips van FeelGood Garden en LipsGroen, de dames van Wild van Maashorst wol, Hans Koster natuurfotograaf en vele vrijwilligers (onder andere voor standbemanning) gaan we de bezoekers verwelkomen in het Oergebied in Brabant.

Dit sluit aan bij de nieuwe campagne van Margriet: Gewoon Stoer! Iedere vrouw is op haar eigen manier gewoon stoer. Lees hier meer over deze campagne.

De Margriet Winter fair is van 23 november t/m 29 november, start om 10.00 uur en sluit om 18.00 uur.
Ook in Winterse sferen komen?
Bestel je kaarten voor de fair hier.