Social Media & Cultuurpracht door Maashorst Betrokken Ondernemers

Op donderdag 29 november vindt de ledenavond plaats en wel bij het Museum voor Religieuze Kunst in Uden. Ben jij er ook bij? In een informele sfeer gezellig bijkletsen met collega-betrokken ondernemers, netwerken en leren van elkaar. De ledenavond begint deze donderdagavond om 19.30 uur bij MRK Uden,  Veghelsedijk 25, 5401 PB Uden.

Deze ledenavond in Uden komt ons nieuw aangeschoven BIZZ lid Mieke Langenhuizen uitleggen hoe we als Maashorst-ondernemers elkaar kunnen versterken, met betrekking tot social media. Mieke is geboren en getogen in Nistelrode en opgegroeid in een ondernemersgezin. Als kind bracht ze uren op haar pony door in het landschap van De Maashorst. Sinds 2007 begeeft Mieke zich op social media, eerst Hyves, later Facebook. Inmiddels zijn Instagram, Google en Linkedin ook niet meer weg te denken uit haar leven.
Na haar HBO Social Media Expert heeft ze haar bedrijf Social Monday opgericht. Nu geeft ze social media trainingen aan bedrijven, en maakt hen wegwijs hoe zij dit het beste kunnen inzetten.

Na dit digitale inzicht gaan we cultuur snuiven met de vrijwilligers van MRK Uden die ons op enthousiaste wijze vertellen over het museum. Zij geven een rondleiding voor belangstellenden, waarbij het gedachtegoed gedeeld wordt. Hierna is er nog tijd voor een drankje en om elkaar te leren kennen, of om bij te praten met de leden die je al kent.