SCHAIJK – Op zaterdag 17 november 2018 gaat er een uniek concert gegeven worden door drie Schaijkse orkesten die hun sporen in de wijde omgeving  al jaren verdiend hebben.

Het Fanfare orkest van Muziekvereniging Concordia zal is samenwerking met Blaskapelle Fresia en BigBand 05-06-‘07 een avondvullend programma verzorgen waarbij de verschillende ingrediënten oftewel muziekstijlen als een hutspotgerecht voor U als luisteraar opgediend zullen gaan worden. Als extra jus , zal het slagwerkorkest van Muziekver. Concordia per orkest een ondersteuning verzorgen zodat de smaakpapillen nog verder geprikkeld zullen worden.

Om het verschil in muziekstijlen duidelijk naar voren  te laten komen hebben de orkesten ieder in hun eigen stijl het nummer Jan Klaassen de Trompetter (Rob de Nijs) laten arrangeren, zodat U van de verschillende basis-ingrediënten kunt genieten in het zelfde gerecht..

Orkesten hopen met dit gezamenlijk concert de belangstelling voor hun eigen muziekstijl – blaas- en slagwerkmuziek,  Böhmisch, Mährische blaasmuziek en pop, rock, funk, soul , jazz –  onder de Schaijkse bevolking nog meer bekendheid te geven, maar bovenal om te laten zien dat ook op muziekgebied Schaijk een werelddorp is. Kortom een hutspot van muziek die voor elke aanwezige een ingrediënt heeft wat hem of haar het beste smaakt.

Tijdens het concert kan de honger – naast met muziek – gestild worden door de aankoop van een warme halve rookworst. Eventueel kunt U er ook eentje koud, verpakt mee naar huis nemen. Dit ter ondersteuning van de muziekopleiding van Muziekver. Concordia.

Noteer alvast in uw agenda de datum: HUTSPOTCONCERT zaterdag 17 november aanvang 20.00 uur in Dorpshuis De Phoenix