SCHAIJK – Hoewel het kampeerseizoen is afgelopen is er bij Hartje Groen & de boshut het hele najaar en in de winter van alles te beleven. Horeca de Boshut is sowieso elke dag van de week geopend van 10:00 tot 17:00 uur voor een verse kop koffie, lekkere warme chocomelk een heerlijke lunch of borrelplank met streekproducten. Bovendien worden er zeer regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Van boswandeling tot pizza-avond en van live muziek tot speciale sinterklaasactie.

Live muziek onder de tarp is er zondagmiddag 11 november. Op veler verzoek organiseert Hartje Groen haar beroemde zomerse Pizza avond nu ook in de winter. Gezellig samen bij het haardvuur genieten van oer-pizza’s uit de hout gestookte pizza-oven. De eerste is op vrijdag 16 november, hiervoor is reserveren noodzakelijk.

Omgekeerde Schoen
Ook Sinterklaas komt langs in de Boshut. Zet tussen 22 en 24 november je omgekeerde schoen met nog goed speelgoed waar je niet meer mee speelt. De Sint haalt het op en geeft het aan de Schaijkse stichting voor kansarme kinderen in Roemenië, StiKaRo. Zo maak je deze kinderen ook blij met speelgoed waar je mee bent uitgespeeld. Tussen 30 november en 2 december kun je je schoentje weer op komen halen. Misschien heeft de Sint er wel iets lekkers in gestopt om jou te bedanken!

Meer info: www.hartjegroen.com

Foto; Stichting Kansarmen Roemenië