UDEN –  Het 26e Accordeon-Trekharmonica Festival in Eigen Herd is al jarenlang een muzikale feestmiddag die je niet mag missen. Er komen gemiddeld zo’n tweehonderd mensen luisteren, kijken en vooral genieten. Eigen Herd heeft een mooi open podium waar de accordeonisten goed tot hun recht komen. U kunt luisteren naar plm. 25 optredens door ongeveer 40 goede accordeonisten. Zij worden begeleid door een ervaren drummer.

Aan het einde van de middag is er nog een prachtig optreden met zoveel mogelijk accordeonisten samen. Dit is altijd zeer speciaal, want zij spelen dan alsof het dak eraf moet! Gerald en Piet Bettgens uit Oss zijn weer van de partij en komen hun collectie van oude en bijzondere accordeons tonen. Erg leuk om te zien én te beluisteren.

Opgeven en inlichtingen: info@eigenherd.nl of bel Wim Abels 06 – 51278980.
Graag vooraf opgave podiumoptreden i.v.m. indeling middag en vol is vol!
Een aanrader voor een middag met bruisende optredens. U bent van harte welkom!

Zondag 2 december 2018
Eigen Herd   Rooijsestraat 32   5401AT Uden
Aanvang 12.00 uur
Zaal open 11.30 uur
Entree € 2,50