Beste Gastheer van het Landschap in De Maashorst,

Graag breng ik, Ido de Haan, bijgevoegde uitnodiging ook persoonlijk onder jullie aandacht.

IVN wil jullie als Gastheren van het Landschap meer en beter gaan ondersteunen om je gasten de natuur en het landschap te laten beleven. Om te beginnen organiseert IVN Brabant op 30 oktober (West-Brabant) en 1 november (Oost-Brabant) twee Inspiratiemiddagen ‘Natuurbeleving in de recreatiesector’. Met boeiende keynote-sprekers, best-practices uit de provincie, inspiratieworkshops binnen en buiten, verkoop van natuurbelevingsproducten en veel lokale (Brabantse) IVN-afdelingen om concrete afspraken mee te maken. Meer informatie vind je hier.
We hopen je te zien op een van beide dagen!

Met vriendelijke groeten,
Ido de Haan,
Senior projectleider IVN Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid.