Het Oerfestival trok in de herfstvakantie ruim 10.000 bezoekers in 5 dagen. Het succes is te danken aan de tomeloze inzet van heel veel partijen, ondernemers, vrijwilligers en natuurlijk het weer! Een initiatief waar veel Maashorst Betrokken Ondernemers hun krachten in bundelden, waarbij focus en samenwerking de kernwoorden waren voor een prachtig evenement.

Vele handen maken licht werk.
Het werd een productie waar de vele facetten van het Maashorstaanbod naar voren kwamen en gepresenteerd werden bij en door onze leden. De (mini)festivallocaties waren; De Kriekeput, Vakantiepark Herperduin, Restaurant Herperduin, Pan & Zo, De Mastworp, TeugelResort, de Heische Tip/gemeente Landerd (schoolbosje), Infopunt Keent, De Nistel, Hartje Groen, Maashorst Catering en Beweeg en Leef.

Krachtenbundeling is ingrediënt voor dit succes

Wild van Maashorstwol die bijna elke dag present waren met de schapen van Wim en Joke Jans en zorgden voor een prachtig decor en leuke activiteiten. ‘Theater Dankzij de Dijken’ die speciaal voor het festival een acte instudeerden, samen met de paarden en ruiters van Stichting Ruiters en Menners. Verder natuurlijk alle gidsen van IVN, het Natuurcentrum, Staatsbosbeheer, natuurmonumenten en ARK voor de vele excursies en verhalen.

In 2019 ook meedoen?

Wil jij als Maashorst Ondernemer er volgend jaar ook bij zijn om je bedrijf te presenteren? Dan kun je nu al een mail sturen naar info@oerfestivaldemaashorst.nl met de vermelding Oerfestival2019.