LANDERD – Platform Toerisme Landerd organiseert zaterdag 27 oktober 2018 samen met de Wildbeheereenheid Groot Maashorst een tocht  door de bossen. Onder leiding van leden van de Wildbeheereenheid wordt gezocht naar sporen van onder andere dassen, vossen, hazen en reeën. Met een beetje geluk is er een kans om tijdens de schemering oog in oog te komen staan met dit klein wild.

De leden van de Wildbeheereenheid geven tijdens de wandeltocht uitleg over klein wild, hun leefwijze en zij laten de deelnemers kennismaken met de diverse sporen die deze dieren achterlaten in de bossen. Ook vertellen zij over de taken van wildbeheereenheid.

De startlocaties zijn de parkeerplaats van voetbalvereniging Festilent in Zeeland en tuincentrum Verstegen aan de Willibrordusweg 6 in Schaijk, rechts bij de ingang van het tuincentrum.

De tocht start exact om 16.00 uur en duurt tot 18.00 uur.  Deelnemers dienen daarom uiterlijk 15.45 uur aanwezig te zijn. Stevig schoeisel en (regen)kleding die tegen een stootje kan, is aanbevolen. Na afloop is er voor iedere deelnemer een kop soep.

Deelname is gratis en geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar.  Aanmelden voor de tocht is verplicht en kan via nvdnlanderd@gmail.com. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus vol is vol. Aanmelding kan tot woensdag 24 oktober. Vermeld bij aanmelding uw naam, e-mailadres, woonadres, telefoonnummer, het aantal deelnemers dat u aanmeldt en de gewenste startlocatie. Platform Toerisme Landerd informeert u tijdig per e-mail bij welke startlocatie u op 27 oktober wordt verwacht.

Voor meer informatie: www.vvvlanderd.nl