VOLKEL – Dit jaar voegen we 2 mega attracties aan het park toe tijdens het Kinder Lichtfestijn op 26 en 27 oktober. Er komt een Mega Funhouse van 20 meter lang en 10 meter hoog in het park te staan waar je eindeloos in kunt spelen. Baan je een weg door deze attractie met bewegende vloeren, verraderlijke trappen, draaiende tonnen en vele andere obstakels en speelelementen. Ook geniet je dit jaar van een overdekt Mega Spring Paradijs. Leef je in deze tent uit op de vele springkussens!

BillyBird
Natuurlijk wordt het park weer omgetoverd tot een magische plek vol licht, magie en betovering. Raas van de achtbaan, ontdek de nieuwe Ballenfabriek en ontketen de piraat in jezelf in Binnenspeeltuin Zeeroversland. Als lid heb je gratis toegang tot dit evenement. Laat jij je betoveren? Kijk hier voor meer informatie.