Het bockbier D’n Ossebock van de Muifelbrouwerij is voor de 2e keer op rij uitgeroepen tot Beste Bockbier van Nederland!

De Muifel flikt het weer! Voor de tweede keer op rij is het bockbier D’n Ossebock van de Muifelbrouwerij uitgeroepen tot Beste Bockbier van Nederland. Een prestatie van formaat waarmee de craftbrouwerij uit Oss grote brouwers zoals La Trappe, Bavaria, Amstel, Jopen en Texelse (om er maar een paar te noemen) achter zich laat.

Eigenaar Martin Ostendorf tijdens de uitreiking van de prijs op vrijdag 26 oktober in Utrecht: “Wat een enorme eer om weer een jaar lang de titel Beste Bockbier van Nederland te mogen voeren. We wonnen de prijs al in 2016, in 2017 werd de wedstrijd niet georganiseerd en nu in 2018 zijn we wederom de trotse winnaar!”

De wedstrijd Beste Bockbier van Nederland wordt georganiseerd door Bierconsumentenvereniging PINT en slijterijketen Mitra. Er zijn meer dan honderd bockbieren gekeurd door een professionele jury van gecertificeerde keurmeesters onder leiding van Derek Walsh. Er zijn prijzen uitgereikt in drie categorieën (bock tot 7%, Dubbelbock/Sterke Bock en Speciaal Bock) waarbij D’n Ossebock van de Muifelbrouwerij meedeed in de moeilijkste klasse (bock tot 7%).

 

Zie ook:
www.pint.nl/beste-bockbier-keuring/
www.muifelbrouwerij.nl
www.facebook.com/Muifelbrouwerij-201065383289943