OSS – Het Maasland Gilde Oss organiseert op zondagmiddag 7 oktober 2018 om 14.00 uur een kunstwandeling door het centrum van Oss vanaf het Sint Barbaraplein naast de Groene Engel. De wandeling duurt ongeveer twee uur met een pauze van een kwartier en voert langs kunstobjecten in de openbare ruimte aan de hand van de vragen wat, wie, waarvan en waarom. Kosten van de wandeling zijn 3,50 euro per persoon. Deze kunnen contant en liefst gepast worden voldaan bij de stadsgids die de wandeling begeleidt.

Het Maasland Gilde Oss is een vrijwilligersorganisatie die naast wandelingen ook taaltrajecten en creatieve activiteiten aanbiedt. Je kunt ook bij ons terecht als je een vreemde taal beter wilt leren spreken of iemand met een andere achtergrond beter Nederlands wilt leren spreken, als je wilt leren schilderen of mooie dingen wilt breien. Kijk op onze site voor verdere informatie www.maaslandgildeoss.nl.