ZEELAND – Wie geïnteresseerd is in fotografie en de Maashorst zal deze avond erg waarderen, Hans Koster is een natuurfotograaf en laat je bijzondere foto’s zien. Hij wil graag mensen enthousiast maken voor de natuur om ons heen. Bij alles wat hij doet, voert natuurbeleving de boventoon, maar met respect voor de natuur. Landschappen met alles wat daarin te vinden is aan planten en dieren worden door hem op de gevoelige plaat vastgelegd. Op deze avond zal hij een presentatie geven over natuurfotografie en ons ook voorzien van enkele handige tips en tricks om onze foto’s zelf zo professioneel mogelijk te maken. Foto’s afgewisseld met technieken, hoe zijn ze tot stand gekomen, waar let je op… etc. Kortom een inspirerende avond voor iedereen die graag foto’s maakt en geniet van onze prachtige natuur! 

Tijd: 20.00 uur
Datum: donderdag 15 november
Deze lezing is gratis, wel graag aanmelden via: contactzeeland@nobb.nl, in de bibliotheek of telefoonnr. 0486-451244.