BERGHEM – Een legende, een donker bos en een raadsel. Het spookt in de bossen rondom Berghem. En dat al vier jaar op rij!  Halloween in Hoessenbosch belooft weer even bloedstollend te worden als de voorgaande edities.Leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen!

Halloween 16+, 20 oktober
Eerder zagen we de experimenten van Dokter Kruell al in het donkere bos, verwelkomden we sprookjes zonder lang en gelukkig en kregen we een kijkje in de wereld van voodoo en donkere magie. Dit jaar kijken we terug op de nooit opgeloste zaak van de verdwenen leerlingen van het Mefisto College. Dertien jaar geleden verdwenen zij in de bossen rondom Berghem. Niemand zag ze ooit nog terug. Dit jaar dook nieuw videomateriaal op. Beelden die meer vragen oproepen dan ze antwoorden geven. Wat is er met deze kinderen gebeurd? En wat heeft de legende van de heks Jutta hiermee te maken? Kom het ontdekken, als je durft… In de spannende tocht van Halloween kom je scareactors tegen die je de stuipen op het lijf proberen te jagen. Wij raden het af kinderen onder de 16 jaar mee te nemen naar dit evenement.

De route kan in verschillende tijdsblokken gelopen worden: 20.00, 21.00 en 22.00 uur!

Los in het Bos: Halloween for Kids, 27 oktober
Ken je de mythe van Hans Joppe, een kleine mysterieuze man die in de bossen van Berghem leefde? Hij kon zomaar opduiken en je duistere verhalen vertellen over het bos. En zo snel als hij verscheen, verdween hij ook weer. Tijdens Halloween for Kids komen zijn spannende verhalen tot leven. Laat je meevoeren door het donkere bos en ontdek zelf of Hans Joppe echt heeft bestaan of niet…

Er zijn twee verschillende routes, waarbij rekening is gehouden met de leeftijd van de deelnemers; de Spinnenroute en de Bloedroute.
Spinnenroute: van 5 t/m 9 jaar. Een beetje eng, maar niet te eng. Reserveer hiervoor een tijdblok 17:30 uur, 18:00 uur of 18:30 uur.
Bloedroute: 10 t/m 15 jaar (als je durft)! Deze start om 20:00 uur. Reserveer hiervoor een tijdblok 20:00 uur, 20:30 uur of 21:00 uur.

​Ouders mogen gratis met de kinderen mee!

Kaartjes voor 20 oktober én 27 oktober zijn te bestellen via onze website. Let op: we kunnen in de tochten maar een beperkt aantal mensen kwijt, vandaar dat ‘op’ echt op is!