Het programma staat volledig in het teken van kansen: werken aan je merk, nieuwe producten en diensten bedenken, prospects en klanten verrassen in een bijzondere omgeving, iets aparts doen met het personeel. Dat wat Maashorst betrokken ondernemers aantrekt heeft de organisatie van AndersOmdernemen opgepakt in dit business event.

Maashorst betrokken ondernemers ontwikkelen zich met de hulp van de Maashorst? Met elkaar ontwikkelen we nieuwe producten, diensten en concepten die goed zijn voor de Maashorst. Ondernemers, inwoners, bezoekers en natuurlijk de natuur zelf profiteren van de inzichten die wij ondernemers met elkaar opdoen.

Een prachtige locatie voor een prachtig evenement midden in de Maashorst
AndersOmdernemen is een initiatief dat voorkomt uit een mooie samenwerking van vijf ondernemers en Stichting Maashorst in Uitvoering. Derks Bedrijfswagens Uden heeft zijn vernieuwde bedrijfsgebouw volledig beschikbaar gesteld. We halen natuur en ondernemerschap naar binnen. We creëren een unieke symbiose waar iedereen beter van wordt. Samen brengen we alles bij elkaar voor een bijzondere ervaring.
Het evenement is uitverkocht. We houden u op de hoogte indien dit evenement een vervolg krijgt.