GEFFEN – De nieuwe datum voor Strooipop Festival 2018 in Geffen werd bekend gemaakt tijdens Carnaval: dit jaar staat het weekend van 15 & 16 september garant voor een knallend feest! De grote variatie aan artiesten en bands zal iedereen verrassen. Om maar meteen met de hoofdact te beginnen: Boef staat zaterdag 15 september op de mainstage van Strooipop.

Rapper Boef
Met meer dan 106.000 volgers op facebook, 580.000 abonnees op youtube en 980.000 volgers op Instagram is rapper Boef ontzettend populair. “Op 9 mei jl. is Rapper Boef uitgeroepen tot de grote winnaar bij de FunX Music Awards. Die avond werd in Paradiso, Amsterdam voor de vijfde keer de belangrijkste Nederlandse urban muziekprijzen uitgereikt. De 24-jarige artiest ging net zoals vorig jaar met de meeste prijzen naar huis. Hij werd uitgeroepen tot artiest van het jaar, en daarnaast won de rapper ook nog drie andere awards voor beste video, beste MC en beste samenwerking. Die laatstgenoemde prijs deelt hij met Ronnie Flex.” (Bron: NOS) De video van zijn hit in 2017 “Habiba” is op youtube inmiddels meer dan 49 miljoen keer bekeken en bij de hit “Antwoord”, staat de teller nu op bijna 14 miljoen. Zijn laatste hit, “Drama” dateert van juli jl. en is nu al meer dan 11 miljoen keer bekeken op youtube.

Nederlandstalig
Het Strooipop terrein biedt plaats aan 3 podia met ieder een eigen thema. Zo wordt niet alleen de jongere doelgroep op haar wenken bedient met populaire rappers en DJ’s, ook liefhebbers van het Nederlandstalige lied kunnen genieten van een aantal bekende artiesten op het podium. De populaire zanger Henk Dissel zal op zaterdag het publiek vermaken, waar de zondag, met optredens van Brian Voet en Robby Lee, een ouderwets gezellige middag zal worden. Blikvanger op het terrein is een grote, gele duikboot die podium biedt aan populaire, jonge DJ’s.

Net als vorig jaar is er een speciaalbier bar, is ook Skoften Sloopservice er weer bij én zijn De Kraaien uitgenodigd op het podium. Ook kunnen we zoals altijd rekenen op een spectaculaire set van Smekkie en DJ Wout. Flabbergasted, Loco Discoshow, Feestbroeders, Qualawaai, Chris Deluxe, Delistic en de Rubberen Schuurboten maken het geheel compleet. Strooipop, hét gezelligste festival van Brabant!

Kaartverkoop
Online kaartverkoop is inmiddels gestart. De Early Bird tickets waren snel uitverkocht. Reguliere tickets zijn nog verkrijgbaar voor € 19,50 incl. BTW. Koop meteen ook online consumptiemunten met korting. Op zaterdag hanteert Strooipop een minimale leeftijd van 16 jaar. Op zondag is het festivalterrein voor iedereen GRATIS toegankelijk.

Meer informatie
Volg Strooipop Festival 2018 via Facebook en Instagram voor spectaculaire acties. Kijk voor meer informatie, tickets en het volledige programma op www.strooipop.nl. Kijk voor uitgebreide informatie op www.ivn.nl/afdeling/grave