Oss – Het Maasland Gilde Oss organiseert op zaterdagmiddag 29 september 2018 om 14.00 uur een rondleiding met gids door de atoomschuilkelder in de parkeergarage onder de Emté supermarkt aan het Jurgensplein. De wandeling duurt ongeveer een uur en laat zien hoe in geval van nood 4000 mensen drie dagen konden overleven in een kleine ruimte. Kosten van de wandeling zijn 2,50 euro per persoon. Deze kunnen contant en liefst gepast worden voldaan bij de gids die de wandeling begeleidt.

Het Maasland Gilde Oss is een vrijwilligersorganisatie die naast wandelingen ook taaltrajecten en creatieve activiteiten aanbiedt. Je kunt ook bij ons terecht als je een vreemde taal beter wilt leren spreken of iemand met een andere achtergrond beter Nederlands wilt leren spreken, als je wilt leren schilderen of mooie dingen wilt breien. Kijk op onze site voor verdere informatie www.maaslandgildeoss.nl.