Zorgboerderij John & Marga van der Wijst organiseert op zondag 7 oktober een pompoenfair van 11.00 tot 17.00 uur. Tijdens deze pompoenfair kun je kennismaken met vele soorten pompoenen. We laten zien wat je er allemaal mee kunt op decoratief gebied. Maar ook in de keuken kun je met de pompoen vele verrassende recepten maken. Naast de pompoenwinkel en is er een houtatelier en zijn er kraampjes met (streek)producten. Op deze gezellige dag zijn er ook leuke activiteiten zoals het blotevoetenpad, boerengolf en het borstelen van minipaardjes! Op ons terras kun je genieten van bijvoorbeeld heerlijke pompoensoep of een drankje. Ook onze ‘hulpboeren’ zijn aanwezig en helpen mee om er een geslaagde dag van te maken want ze geven mee uitleg over de zorgboerderij en wat er allemaal te doen is. Ook helpen ze mee met de verkoop van onze producten, waarvan de opbrengst word besteed aan activiteiten van de zorgboerderij. Ook zijn we aan het sparen voor nieuwe bussen om onze ‘hulpboeren’ mee op te halen. Volg ons ook op Facebook; daar zie je onze activiteiten en leuke acties. Ook nu kun je al tijdens openingstijden onze zorgboerderij bezoeken voor pompoenen of een leuke cadeautje van hout. Dus graag tot ziens!

Zorgboerderij John & Marga van der Wijst
Derptweg 12
Vorstenbosch
06-13915474
www.zorgboerderijvanderwijst.nl