Uitnodiging van de organisatie Oogstfeest Kilsdonkse molen:
“Zoals elk jaar vindt er ook dit jaar weer het Oogstfeest bij De Kilsdonkse Molen in Heeswijk-Dinther plaats. Op zondag 7 oktober is er van 10.00 tot 17.00 uur van alles te doen in en rondom de molen. Er zijn verschillende ambachten te zien, zoals het dorsen en vlegelen, de oude dorsmachine is in werking en natuurlijk zullen ook beide molens bij voldoende wind draaien.
De Bakkers Lamers (medeorganisator van dit evenement) zijn erbij en daarnaast zijn er standjes van collega-ondernemers de hun bedrijf en waren promoten. Wij nodigen de Maashorst Betrokken Ondernemers uit om erbij te zijn op deze interessante, ambachtelijke streekmarktdag.”

Maashorst Betrokken Ondernemers, wij mogen niet ontbreken op deze mooie dag. Met een kraam, die slechts € 20,- kost, promoot je je eigen onderneming én natuurlijk de Maashorst! Zo’n prachtig gebied met een grote verscheidenheid aan mogelijkheden verdient het immers om in de picture te komen. Ben jij erbij? Mail naar info@maashorst-betrokken-ondernemers.nl voor de huur van een kraam en voor meer informatie. Tot dan!