OSS – Het Maasland Gilde Oss organiseert op woensdagmiddag 12 september 2018 om 14.00 uur een virtuele wandeling door het centrum van Oss in de Bibliotheek aan de Raadhuislaan. Recente foto’s van onze stadsgidsen worden op een beeldscherm gecombineerd met oude foto’s van het Stadsarchief en roepen zo herinneringen uit het verleden op. Ook mensen die bijvoorbeeld slecht ter been zijn kunnen op deze manier onze stadswandeling beleven. De toegang is 3,50 euro.

Het Maasland Gilde Oss is een vrijwilligersorganisatie die naast wandelingen ook taaltrajecten en creatieve activiteiten aanbiedt. Je kunt ook bij ons terecht als je een vreemde taal beter wilt leren spreken of iemand met een andere achtergrond beter Nederlands wilt leren spreken, als je wilt leren schilderen of mooie dingen wilt breien. Kijk op onze site voor verdere informatie www.maaslandgildeoss.nl.