OSS – Het Maasland Gilde Oss organiseert op donderdagavond 13 september 2018 om 19.00 uur een straatnamen-wandeling door het centrum van Oss vanaf de Groene Engel aan de Kruisstraat. De wandeling duurt ongeveer twee uur met een pauze van een kwartier en gaat in op de betekenis van bijzondere straatnamen in de binnenstad. Kosten van de wandeling zijn 3,50 euro per persoon. Deze kunnen contant en liefst gepast worden voldaan bij de stadsgids die de wandeling begeleidt.

Het Maasland Gilde Oss is een vrijwilligersorganisatie die naast wandelingen ook taaltrajecten en creatieve activiteiten aanbiedt. Je kunt ook bij ons terecht als je een vreemde taal beter wilt leren spreken of iemand met een andere achtergrond beter Nederlands wilt leren spreken, als je wilt leren schilderen of mooie dingen wilt breien. Kijk op onze site voor verdere informatie www.maaslandgildeoss.nl.