OSS – Het Maasland Gilde Oss organiseert op vrijdagmiddag 7 september 2018 om 14.00 uur een natuurwandeling in het gebied rond het Gat van de Dam, een verbreding in de Hertogswetering in het buitengebied van Lithoyen. Startpunt is de parkeerplaats aan de Polderdijk aldaar, bereikbaar via de Gewandeweg, rechtsaf na de Hertogswetering, bocht naar rechts en parkeren voor de bocht naar links. De wandeling duurt ongeveer twee uur. Kosten van de wandeling zijn 3,00 euro per persoon. Deze kunnen contant en liefst gepast worden voldaan bij de gids.

Het Maasland Gilde Oss is een vrijwilligersorganisatie die naast wandelingen ook taaltrajecten en creatieve activiteiten aanbiedt. Je kunt ook bij ons terecht als je een vreemde taal beter wilt leren spreken of iemand met een andere achtergrond beter Nederlands wilt leren spreken, als je wilt leren schilderen of mooie dingen wilt breien. Kijk op onze site voor verdere informatie www.maaslandgildeoss.nl.