Website
Als je deze website regelmatig bezoekt zie je meteen dat deze een ware metamorfose heeft ondergaan maar… we hebben jouw hulp nodig om deze site up te date te houden!
Dus heb je leuke informatie, weetjes, activiteiten et cetera die je wilt delen? Input is meer dan welkom!
Fietskaart 
De fietskaart is inmiddels verspreid onder alle leden en is ook af te halen bij de diverse toeristische punten. We krijgen al veel meldingen van enthousiaste mensen die enorm genoten hebben die de afgelopen maanden genoten hebben van het mooie weer, de Maashorst en de fietskaart met schitterende routes!
Maashorst Op díe Fiets 
Wat is het een topdag geweest, zondag 26 augustus jl. Bijna 900 fietsliefhebbers én natuurliefhebbers sprongen op hun ijzeren ros om te genieten van de natuur en van alle deelnemers die verspreid over de route met veel enthousiasme hun organisatie promootten. Klik hier voor alle foto’s en verslagen.
Nieuwe website Maashorst Events
Ook deze website heeft een make-over ondergaan. Heldere en duidelijke foto’s en een makkelijk menu dat in één oogopslag laat zien wie, wat, waar en wanneer!
Kijk zelf maar eens…. klik hier