OSS – Op zondag 16 september 2018 is het weer Fantastival, hét straattheater festival dat jaarlijks op de derde zondag in september plaatsvindt in het Oss centrum. Dit jaar Fantastival LOVES FOOD. Het festival sluit hiermee aan bij Brabant WE ARE FOOD. Brabant is in 2018 ‘Europese Regio van de Gastronomie’.

Zoals de naam ‘Fantastival loves food’ doet vermoeden barst het centrum van de smaakexplosies. Wandel door het centrum en stel je eigen menu samen. Dit jaar zijn er ook optredens te zien rondom de kerk en in de Kerkstraat, Monsterstraat en Peperstraat. De (inter)nationale straattheateracts overgieten het centrum met een overheerlijk theatraal sausje. Acrobatische koks, een dame om van te snoepen, een literaire snackbar, rammelende potten en pannen. Eet een pizzaatje bij Mama Marina of dompel je onder in zoete Italiaanse dromen. Word onderdeel van een bijzondere voorstelling op het terras van de Groene Engel. Pak en passant de fruitige dames van fruitylicious of butlers Vannix mee.

Balletschool Dimphy, Big Band Ravenstein, de voedselbank en Muzelinck sloegen de handen ineen een maakten speciaal voor Fantastival een oogstrelend drieluik waarin we voedsel voor de ziel, voedsel van nu en de toekomst serveren. Kijk ten slotte uit dat de Kiddy Ride Police Control je niet op de bon slingert voor eetmisdaden.

Zoals je gewend bent, laten ook de culturele instellingen, muziekverenigingen, koren, toneelverenigingen, dans- en balletscholen en beeldend kunstenaars zien en horen wat zij in huis hebben. Fantastival staat garant voor sfeer en bijzondere verrassingen.

Zonder de smaakvolle inbreng van de amateurgezelschappen, de hulp van vele vrijwilligers en de prettige samenwerking met de gemeente Oss, politie, brandweer, Weekblad Regio Oss, centrummanagement Oss en Rode Kruis afdeling Oss is het onmogelijk om Fantastival te realiseren. Bedankt alvast! Oss is weer een podium voor (inter)nationaal straattheater.

Kom 16 september naar Fantastival LOVES FOOD en prik een theatraal vorkje mee!